4 dolog, hogy miért szolizz télen

4 dolog, hogy miért szolizz télen

2019-11-21

Tudom, hogy a szolizás egy egész évben közkedvelt elfoglaltság, de azért ha jobban belegondolunk télen a legjobb.

Télen nagyon kevés a napsütéses órák száma és mivel korábban is sötétedik, így sokszor csak azt vesszük észre, hogy sötétben indulunk el otthonról és sötétben érkezünk haza. Az időjárás is egyre hidegebb, sokszor esik az eső, vagy a hó! Jól esik ilyenkor betérni egy szolárium stúdióba és a felmelegedésen kívül még szép barna bőrszínre is szert tehetünk.

 1. Télen is kávébarnán

  Alapvetően a fent említett okok miatt lehetetlen lenne télen a nyári színünket megszerezni, de egy jól felszerelt szoláriumban ez nem akadály. Búcsút inthetünk a téli sápadtságnak és a ruháink is sokkal jobban mutatnak majd rajtunk. Az arcunk derűs lesz és ezekben a szürke hétköznapokban egy üde megjelenést tudunk magunknak biztosítani

 2. Tökéletes relaxálás

  Aki aktívan jár szolizni ő bizony tudja, hogy nincs is annál jobb relaxálás, mint egy fekvő szolárium gépbe befeküdni 10-12 percre egy hosszú nap után. A barnaságon kívül ilyenkor lehetőségünk van egy kicsit kipihenni a nap fáradalmait és nyugodtan ki tudunk kapcsolni. Itt biztos, hogy nem zavar senki az alatt az idő alatt! Nem csörög a telefon, nem kell sehova sietni! Csak magadra tudsz koncentrálni és a finom meleg napágyban teljesen el tudsz lazulni! Heti néhány perc kikapcsolódás mindenkinek jár, nem igaz?

 3. Jobb kedvre derít

  Télen az emberek hajlamosak egy kicsit lehangoltabbak lenni a szokásosnál. Lehet, hogy épp ez a latyakos idő tesz, vagy a nagy hideg, de sokan ilyenkor rossz kedvűek. Ha már eleged van abból, hogy folyton depis vagy és rossz a kedved, szolizz egy jót! A kellemes, melengető sugarak garantáltan jobb kedvre derítenek majd.

 4. Immunerősítő hatása van

  Ebben a nyírkos, hűvös, de nem hideg időben gyorsan terjednek a vírusok és a baktériumok. Különböző betegségeket okozhatnak. Azonban ezek a kellemetlenségek megelőzhetőek a megfelelő táplálkozás és folyadék bevitel mellett a szoláriumozás közben termelődött D vitaminnal, aminek immuinerősítő hatása van.

Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!