Ajándékozz barnaságot a szeretteidnek

Ajándékozz barnaságot a szeretteidnek

2019-11-27

Hamarosan itt az év vége és szeretjük ilyenkor meglepni a családunkat, barátainkat egy kis kedves ajándékkal!

Azonban sokszor nehéz kitalálni, hogy kinek mire lenne szüksége! Egy jó ajándékot sosem könnyű találni! Szerencsére, ha már tudod, hogy a barátnőd vagy családtagod a szoláriumban szereti tölteni az idejét, akkor nyerő helyzetben vagy. Milyen ajándékötletek jöhetnek szóba kifejezetten szoli rajongóknak?

Szoli bérlet

Gondolom most ezen nem lepődtél meg! Aki szeret szolizni neki az egyik legjobb ajándék, ha a fa alatt megtalálja a kedvenc szolárium stúdiójába szóló több alkalmas bérletét. Garantáltan nem nyúlsz mellé ezzel az ajándékkal és biztos, hogy ha rendszeresen jár szolizni, akkor nagyon nagy meglepetést tudsz ezzel okozni neki.


Szolárium krémek

A szolizás elengedhetetlen feltétele a jól megválasztott szolárium krém! Itt viszont már érdemes egy kis kutatómunkát is végezni, mert olyan krémet érdemes ajándékozni, ami a bőrtípusának megfelelő! Ebben mi is tudunk neked egy kicsit segíteni, főleg ha jól ismered az illetőt, akinek ajándékba szánod a termékeket! Töltsd ki az oldalunkon található KrémVálasztó programot és már meg is van az eredmény!

Hidratáló kozmetikumok

Ha Te nem vagy rendszeres szolizó, akkor neked ez kifejezetten újdonság lesz, de már vannak olyan testápoló termékek, amik barnulást elősegítő anyagokat tartalmaznak, vagy elősegítik a hosszantartó barnaság fenntartását. Ezzel a kozmetikai termékkel is biztos, hogy mosolyt csalnál az arcára a szerettednek.

Add őket csomagban

Ha igazán gáláns szeretnél lenni idén az ajándékozási szezonban, akkor egy kis csomagot össze is állíthatsz a fent említett termékekből. Egy szoli bérlet, egy a bőrtípusának megfelelő szolizás előtti szolárium krém és egy szolizás utáni hidratáló kozmetikum tökéletes ajándék, hiszen így minden fontos kiegészítője megvan a barnuláshoz. És persze a legszebb ajándék, ha ezeket a pillanatokat együtt élitek át, tarts vele és barnuljatok együtt!


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!