Barnuljunk, de hogyan?

Barnuljunk, de hogyan?

2019-10-01

Ez az egész általában úgy kezdődik, hogy belenézünk a tükörbe és azt látjuk, hogy valami nem stimmel.

Mintha kicsit sápadtak lennénk, és valahogy a ruhák sem állnak úgy, mint korábban! Aztán derült égből villámcsapásként ér az érzés, hogy szolizni kellene menni. Vagy inkább használjunk valamilyen más módszert, hogy jobb színben tűnjünk fel? Milyen barnítási megoldások vannak? A barnító krémek jobbak vagy a szolárium?

Miért válaszd inkább a szolit

Alapvetően a legnépszerűbb barnítási megoldás a szolárium, de nagyon sokan használnak más barnítási módszereket pl. barnító krémeket. A barnító krém egyszerű megoldásnak tűnhet, de van egy-két dolog, amiről jobb ha tudsz, mielőtt bevásárolnál belőle.

  1. A barnító krémtől foltos lehet a bőröd! Ez azért is van így, mivel lehetetlen egyenletesen felvinni a krémet. Biztos lehetsz benne, hogy lesznek olyan területek, ahol világosabb tónusú marad a bőröd, illetve, azt is kalkuláld bele, hogy ahogy kopik le a krém az sem egy túl szép látvány! 
  2. Nem ad semmilyen plusz élményt! A szoláriumban a barnuláson kívül még több pozitív hatás is vár rád! Talán, ami a legjobb az a relaxáció! Semmi más nem pótolhatja azt az érzést, mikor egy fáradt nap után magadra csukod a kabin ajtaját és lepihenhetsz egy kicsit.
  3. A szoláriummal megszerzett barnaság hosszantartóbb! A barnító krémeket akár napi szinten is kell használni, ahhoz, hogy tökéletes hatást adjon! A szoláriumba pedig elég csak alkalmanként eljárni és napokig élvezhetjük a barna bőrünket!
  4. A szolárium fokozatosabb. Abba belegondoltál, hogy néz ki az ismerősök szemében, hogy egyik nap falfehér vagy, másnap pedig barna a bőröd? A barnítókrém esetében ezzel számolnod kell, míg a szoláriummal megvan a fokozatosság, míg eléred a vágyott színt.
  5. A szoláriumban többféle szolárium kozmetikum közül is választhatsz, ami még inkább megnöveli a barnaságodat, így két legyet üthetsz egy csapásra!

 


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!