December az ünnepek hónapja

December az ünnepek hónapja

2019-12-02

Kevés olyan hónap van az évben, amikor ennyi összejövetelre lenne ok, mint decemberben.

Ebben az időszakban bőven van mit ünnepelni, hiszen rögtön a hónap első felében egy Mikulás partin találod magad, amit nemsokkal később egy céges karácsonyi vacsora követ és persze a családdal és a rokonokkal is ünnepeltek szenteste. Arról nem is beszélve, hogy az év végi szilveszteri hangulat semmihez sem hasonlítható, hiszen ilyenkor még azok is buliznak, akik nem igazán szoktak. A családosoknak még a szalagavató bál is decemberre esik, így egy biztos, hogy ebben a hónapban ha fiatal vagy, ha idősebb tuti, hogy nem fogsz unatkozni. És bizony ez a sok ünnep azt is jelenti, hogy ilyenkor mindenki a legjobb formáját szeretné hozni.

 

Nyűgözd le a többieket

Ne csak a ruhatáradat frissítsd fel ezekre az alkalmakra, hanem nyűgözd le a többieket is a gyönyörű barnaságoddal. Általában az emberek nagy része decemberre már elvesztette a nyári színét és így biztos, hogy Te ki fogsz tűnni a tömegből az üde kávébarnaságoddal. A ruhák is sokkal jobban fognak rajtad mutatni, ha lesz egy kis alapszíned. Aztán ne csodálkozz, ha ezt más is észreveszi majd.

Nem vagy lekésve semmiről

Még a hónap eleje van, így nem vagy lemaradva semmiről, de már most érdemes jól megtervezni a szolizási alkalmakat is, mert a gyorsaság a barnulásban nem szokott szerencsés végeredménnyel zárulni. 3 hét alatt egy kellemes barna alapszín tudsz felállítani mindenféle mellékhatás nélkül. Pont úgy fogsz kinézni, mint aki most jött egy egzotikus országból haza.

A tökéletes kombináció

Első lépésként használd az oldalon található SzoliRend kalkulátort és építsd fel a barnító kúrádat. Tudom, hogy szíved szerint sokkal több percre mennél be barnulni, mint az előírásban van, de légy türelmes és fokozatos, mert ez a tuti recept. Második lépésként pedig mindenképp használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium kozmetikumot, így fel tudod gyorsítani a barnulásodat. Harmadik lépésként már nincs más hátra, mint az otthoni hidratálás kifejezetten erre a célra használt barnulást támogató kozmetikumokkal.
Szolizásra fel!


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!