Egy új szoláriumkrém márka hódít a stúdiókban

Egy új szoláriumkrém márka hódít a stúdiókban

2019-09-16

A szolárium krémek használatának a fontosságát egy gyakorlott szolizónak már meg sem kell említeni, hiszen első dolga, hogy ahogy a pulthoz érkezik már kéri is a kedvenc szolárium kozmetikumát és bizony itt a lehetőségek tárháza végtelen.

Általában végig kell próbálni egy-két krémet mire az ember megtalálja a neki legmegfelelőbb típust és a későbbiek során még vagy 2-szer 3-szor úgyis vált egy másikra, mert kijön egy bronzosítósabb, vagy egy jobb illattal rendelkező krém. De van most egy új márka, ami az első pillanattól fogva belopta magát a szolizók szívébe és azt is elmondom, hogy miért.

Ha egyszer INKY, akkor MINDINKY

Az Inky kozmetikai család nevét, ha még nem ismered és szeretsz szolizni, akkor a következő alkalommal feltétlen tegyél egy próbát a tesztelésére. Praktikus kiszerelése miatt minden női táskában könnyedén elfér, így nyugodtan nálad lehet és sosem fogod otthon hagyni. Könnyen ki tudod választani a számodra megfelelő krémet a barnítási erősségek figyelembe vételével. Ha kicsit világosabb a bőröd, akkor válaszd a 25 vagy 35 x-öst, ha pedig barnább típus vagy akkor az 50-60 vagy a 75 x-ös kozmetikumra lesz szükséged. Mindegyik típusa antioxidánsban gazdag és varázslatos egzotikus gyümölcs illattal rendelkeznek.

Mi a titka ezeknek a krémeknek?

Az Inky krémek titka a gazdag összetevőkben rejlik. A barnulást a Tyrosine alap segíti, így könnyen szerezhetsz egy szép alapszínt, miközben a vörösáfonya segíti a bőr kollagén regenerálódását. Az aloe vera és az ezüstjuhar kíválóan nyugtatja a bőrt, míg a répaolaj és a nádcukor hatékonyan barnít. A krémben lévő szilikon a könnyebb kenhetőségért felel, így nem hagy nyomot és nem zsírosodik. Biztos Te is jártál már úgy egy krémmel, hogy megfogta a bőrödet, vagy a fehérneműdet. Na ezzel a termékcsaláddal garantáltan nem fogsz így járni! Célszerű a Te bőrtípusodnak megfelelőt választani és hátradőlve élvezni azt a pár perces barnulási élményt, amit a kedvenc stúdiódban eltölthetsz! Ha úgy érzed, hogy itt az idő egy próbára, akkor nézz utána a krémeknek bővebben itt!


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!