Hányszor kell szolizzak, hogy látszódjon?

Hányszor kell szolizzak, hogy látszódjon?

2019-12-14

Ezt a kérdést bizony nagyon sokan felteszik, akik szoláriumoznak.

Alapvetően azért is kezdünk el szolizni, hogy barnábbak legyünk és ez sem megy egyik napról a másikra. Vannak olyan emberek, akik egy-két alkalom után is már nagyon szép kávébarna bőrrel sétálnak ki a stúdióból, míg mások hetekig járnak és alig lesz egy kis színűk, sőt olyanok is vannak, akik csak pár percre mennek be és meg is pirulnak. Erre szokták mondani, hogy ahány ember, annyi féle.

Mi a titok?

Erre sajnos nincs egyértelmű válaszunk, hiszen mind különbözőek vagyunk és másképp barnul a bőrünk, de egy biztos dolgot tudunk! Lehet, hogy égető vágyat érzel magadban azért, hogy azonnali barnaságot szerezz, de sokkal biztonságosabb egy jól felépített szolizási kúrát követni, mint pár alkalommal beesni a szembejövő stúdió valamelyik kabinjába és valamilyen neve nincs szolárium csőtől várni a barnaságot.

Tervezd meg!

A szolizást is érdemes megtervezni a bőrtípusodnak megfelelően! Ismerned kell a bőrödet, ahhoz, hogy válaszolni tudj erre a kérdésre! Hogyan reagál a bőröd, amikor a nyár kezdetén néhány órát töltesz a napon? Vagy mennyire lesz barna a bőröd egy hét “napozós” nyaralás után? Száraz vagy zsírosabb hatásű a bőröd típusa? Ezek a kérdések mind-mind segítenek kideríteni, hogy milyen UV dózist érdemes alkalmaznod a szolizásaid során! Az oldalunkon található SzoliRend kalkulátor pontosan ilyen és ehhez hasonló kérdések alapján állítja fel a te saját szolirended!

Válaszd ki jól a szolárium csövet

Ha érzékenyebb és fehérebb a bőröd, akkor neked az EU-s szoláriumcsöveket érdemes használni. A Coffee Love Intense vagy a Coffee Love CollaTan tökéletes választás a te esetedben!
Amennyiben kicsit barnább tónusú a bőröd, akkor a szolizási idő növelésével tudsz kellő barnító hatást elérni.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!