Heti 1 vagy heti 2 vagy talán heti 3 az ideális?

Heti 1 vagy heti 2 vagy talán heti 3 az ideális?

2019-05-23

Aki szoláriumozásra adja a fejét, annak bizony ez a kérdés nem ismeretlen.

Mennyi az ideális alkalom? Hányszor kell, menjek, hogy látszódjon? Az első pár alkalom után, mikor már megszereztük az alapszínt, akkor bizony eluralkodhat rajtunk a vágy és egyre többször szeretnénk menni a szolárium stúdióba, hogy megszerezzük a karibi barnaságot, de ilyenkor kell megálljt parancsolni. A szoláriumozásnál is érvényes az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Egy jól felépített napozási kúra sokat segíthet, hogy megtervezzük a szolizási gyakoriságot.

Miért jó szolizni?

Ha becsukod a szemed és elképzeled, hogy épp egy szoláriumban fekszel, akkor te mit érzel? Finom, kellemes meleg simogatja a bőröd, közben dübörög a zene és kénytelen kelletlen mosolyra húzódik a szád. Ez nem csak a barnulásról szól! Ez egy olyan közérzet javító hely, ahol nyugodtan önmagad lehetsz, kikapcsolódhatsz és még szép barna bőröd is lesz a végén. Miért mondana bárki is nemet erre a jó érzésre?

Az egyensúly a fontos

Nem szabad túlzásba vinni a jó dolgokat sem, hiszen annak következményei lehetnek! Ha betartod a három fontos szabályt mi szerint a bőrtípusodnak megfelelő szolárium csővel barnulsz, a bőrtípusodnak megfelelő időmennyiséggel és természetesen a megfelelő gyakorisággal akkor csak annyi a dolgod, hogy élvezd a gyönyörű a kávébarna bőröd.

Akkor mégis mennyi az annyi?

Sajnos erre nem lehet általános választ adni! Mindenkinek más típusú a bőre ezért másképp is barnul, de az mindenkire igaz, hogy jobb elkerülni a spontaneitást, ha szolizol. Ergo, kerüld el, hogy mindenféle előkészület vagy tanács nélkül csak úgy befekszel valahova. Nézz utána, hogy neked milyen a bőrtípusod, mennyi számodra az ideális és milyen gyakran szolizhatsz. Ebben mi is tudunk segíteni az oldalon található kalkulátorral, vagy kérdezd meg a szoláriumban dolgozó hölgyet. A szolárium cső is kardinális kérdés, ne válassz akármilyet, csak olyan csővel barnulj, ami a te bőrödhöz illik. Szerezz még több információt a szolárium csövekről itt.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!