Hogy a legjobb szoláriumozni?

Hogy a legjobb szoláriumozni?

2019-12-17

Aki gyakorlott szoláriumozó ő bizony tudja, hogy mik a bevált módszerek, ha barnításról lenne szó.

Abban mindenképp megegyezhetünk, hogy szoláriumozni fantasztikus érzés. Nincs is jobb annál, mint egy fáradt nap után meglátogatni a kedvenc szolárium stúdiónkat és egy fekvő gépben hátradőlni és szusszanni egy nagyot. A kabinban dübörög a kedvenc zenéd és minden gondod, bajod elszáll. De hogy a legjobb? Mik azok a lépések, amiket semmiképp se hagyj ki?

1. Ismerd a bőrtípusodat

Csak úgy indulj el szoláriumozni, ha pontosan tudod, hogy neked mire van szükséged. Ha így teszel, akkor biztos, hogy nem érhet majd kellemetlen meglepetés. Ebben segíteni tudnak a szoláriumban dolgozó kollégák, de a szoliakademia.hu oldalon is számos segítséget kaphatsz a témában. Ha tudod, hogy hány percre érdemes befeküdj vagy, hogy hány alkalomra van szükséged, ahhoz, hogy elérd a vágyott színt, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz.

2. Válassz magadnak krémet

Ma már rengeteg féle szolárium kozmetikum létezik és bizony könnyen el is tudsz veszni ebben a krém arzenálban, de érdemes itt is olyan termékeket választani, ami illik a bőrtípusodhoz. Csábító lehet kezdetnek egy 200 x-os bronzosítós készítmény, de ahogy a napozási kúrádban úgy a krémekben is a fokozatosság elvét kövesd. A szolizási alkalmaid elején válassz 20-50 x-es bronzosítós krémet és ha már van egy szép alapszíned, akkor nyugodtan emeld a számokat 100-200 x-osra.

3. Keresd meg a nekedvaló szolárium csövet

Ahogy krémekből úgy szolárium csövekből is sokféle létezik. Vannak gyorsbarnító és mélybarnító szolárium csövek is. Mindeképp tájékozódj róluk, mielőtt szoliznál velük. Az oldalunkon található Csőtípusok menüpontban rengeteg hasznos információt találsz az általunk ajánlott szolárium csövekről, így már a szolizásod előtt tudni fogod, hogy melyik lenne számodra a legmegfelelőbb.

4. Állva vagy fekve

Utolsó lépésként már csak azt kell eldönteni, hogy állva vagy fekve kényelmesebb neked. Ez igazából ízlés dolga, mert vannak, akik csak fekve szeretnek szoláriumozni, mások pedig a higiéniás okok miatt inkább állnak. A leghatékonyabb barnítási hatást úgy tudod elérni, ha felváltva használod a két géptípust.
Az biztos, hogy egy valamire való szolárium stúdióban nem kell félj semmilyen fertőzés veszélyétől. A SzoliTérképünkön több, mint 330 szolárium stúdió közül választhatsz és Diamond Partnereink kiemelt stúdiók, ahol a szolgáltatás kíváló színvonalú. Nincs más hátra, irány a szoli!

 


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!