Hogy ne legyen idén fehér a Karácsony?

Hogy ne legyen idén fehér a Karácsony?

2019-12-12

Tudom ezen most egy kicsit meghökkentél, hiszen a Karácsony úgy szép, ha fehér, de ez nem azt jelenti, hogy neked is hófehéren kellene ácsorogni a fa alatt!

Hagyjuk a természetre a kinti fehérséget és házon belül készüljünk barna Karácsonyra! Annyi mindent tökéletesen eltervezünk erre az időszakra! A legpraktikusabb ajándékokat előre becsomagoljuk, megvesszük a karácsonyi vacsora hozzávalóit és a ruhatárunkat is ünnepi hangulatra cseréljük. Akkor miért pont a legfontosabb kiegészítőt ne használnánk?Már 3 alkalom is látványos

Akik rutinosabb szolizók, ők tudják, hogy egy szép alapszínt akkor lehet elérni, ha fokozatosan és rendszeresen járunk szolizni és a lehető legrosszabb megoldás mikor hirtelen szeretnénk lebarnulni, de az az igazság, hogy a 3 alkalom is több, mint a semmi. Van még pár nap az ünnepekig és ha jól ütemezed a szolizást akkor akár 3-szor is el tudsz még menni Karácsony előtt szolizni és így már biztos, hogy nem leszel sápadt a karácsonyi fotókon.

A barnaság mellé nyugalom is jár

Biztos te is ismered az érzést, mikor Karácsony előtt mindenki idegesebb, feszültebb és türelmetlenül tolakszik a plázában. Rengetegen vannak a boltokban és sokszor érezheted úgy, hogy mindenki túlstresszeli az ünnepi szezont. Ezért is iktass be egy kis lazulást és töltődj fel a kedvenc szolárium stúdiódban! Így nem csak kellemesebben fog telni a készülődés, de sokkal nyugodtabb is leszel.

Bízd magad a Coffee Love csövekre

A Coffee Love szolárium cső az egyik legjobb konstrukciójú barnító lámpa. Többféle típussal rendelkezik, ám én most egyet ajánlanék neked kifejezetten erre az ünnepi szezonra. A Coffee Love Gold szolárium csövet, mely nevéből adódóan az aranybarna bőrszín megtestesítője. Az EU normás lámpák között kiemelkedő és azonnali látványos eredményt biztosít! A Coffee Love Gold szolárium csövekkel biztonságosan és egészségesen barnulhatsz ellenőrzött körülmények között, így az ünnepekre már be lesz biztosítva a barnaságod!


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!