Hogy tüntessem el a napozás nyomait?

Hogy tüntessem el a napozás nyomait?

2019-06-20

Itt van a nyár és vele együtt a jó idő is!

Imádunk a parton sütkérezni, rövid ruhákban járni és minél többet a szabadban tartozkodni. A nyár tökéletes évszak arra, hogy magunkba szívjuk a mediterrán életérzést és a napozás élményét, de sajnos ez sem tart örökké. Aki hozzám hasonlóan odavan ezekért a forró napokért, ők bizony a többi hónapban sem szívesen mondanak le az élményről, ezért is választjuk télen-tavasszal-ősszel sőt még nyáron is a szoláriumot.

Nyaralás után irány a szoli

Igen, nagyon sokan döntenek úgy, hogy egy hosszú napozós nyaralás után még 3-4 alkalommal elmennek szoláriumozni is. És hogy miért? Azért mert sok esetben ezek a nyaralások barnulás szempontjából rosszul is sikerülhetnek, vagy éppen a fürdőruha nyomai nagyon zavaróak tudnak lenni. Biztos te is láttál már olyat, hogy valaki a Napon egy picit elszunyokált és a keze éppen a hasán volt, vagy a fürdőruha nyomai nem mutatnak túl szépen barnulás után. Különösen igaz ez a manapság nagyon divatos egyrészes, magas derekú, vagy csőtoppos fürdőruhákra, amik olyan érdekes foltokat tudnak maguk után hagyni, hogy az ember tükörbe nézve nevetni tudna. Ha Te is jártál már így, vagy éppen most is ebben a cipőben vagy, akkor érdemes elmenni a kedvenc szolárium stúdiódba és szolizni pár alkalmat.

Hogyan lesz egyenletes a színem?

Nos, ez attól is függ, hogy hány árnyalat különbség van a két bőrszín között, illetve, hogy a nyaralás előtt voltál-e már szoláriumozni. Akik gyakran járnak szolizni, ők pontosan tudják, hogy ilyen alkalmak után hány percre menjenek be és hogy milyen krémet használjanak. Ami fontos, hogy a fehérebb területeket ugye nem érte a Nap és ha előtte sem barnítottad, akkor azok a területek úgy funkcionálnak, mintha most érné először UV-fény. Ezért mindenképpen úgy tervezd meg a szolizásodat, hogy 7-8 perc kezdéssel indítsd és kizárólag EU-s szolárium csövekkel barnulj. A kritikusabb fehér részeket kend be speciálisan erre a célra kifejlesztett bronzosítós szolárium krémmel és a többi testrészt egyelőre hagyd ki. De ne feletkezz meg a barnulás utáni hidratlásról a be nem kent területeken! Általában 3-4 alkalom elég szokott lenni, de a szolizások során fokozatosan emeld a perc mennyiségét és figyeld hogyan változik a bőröd színe. Ha még mindig nem tökéletes az eredmény, akkor írd meg nekünk és további tanácsokat adunk!


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!