Hogyan szolizz, ha világos a bőröd?

Hogyan szolizz, ha világos a bőröd?

2019-06-11

Akinek kicsit fehérebb típusú a bőre neki talán még inkább áhított vágy a napbarnított bőr elérése.

Nem csak azért mert a barna bőr sokkal divatosabb, hanem mert a barna bőr rengeteg egyéb pozitív tulajdonságot hordoz magában. A barna bőr tökéletesen elfedi a bőrhibákat, magabiztosabb megjelenést kölcsönöz és valahogy a ruhák is jobban mutatnak, ha a kreolabb a bőr. Sajnos jómagam is a fehér bőrűek táborát erősítem és egész évben arra törekszem, hogy egy szép alapszínt fenntartsak. Nem az az elsődleges célom, hogy karibi barna legyek, hanem csupán azt szeretném elérni, hogy a porcelán bőröm bézs árnyalatú legyen. Ehhez pedig tökéletes megoldás a szolárium és a megfelelő kiegészítők használata.

Mindig használj szolárium krémet!

Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, de óriási a különbség, ha krémmel, és ha krém nélkül szolizik az ember. Kezdjük ott, hogyha valaki már rászánja magát, hogy jobb kinézetet szeretne, akkor miért spórolná le pont azt a kiegészítő terméket, ami hatástöbbszörözőként funkcionál? Ha valaki szolárium kozmetikummal szolizik, akkor bizony 30-40 %-kal megnövelheted a barnulásodat, így nem is kell annyiszor menni és sokkal tovább élvezheted a barna bőrödet.

Fokozatosan készítsd fel a bőröd a szolizáshoz

Ha neked is hozzám hasonlóan fehérebb a bőröd, akkor mindenképpen fontos, hogy felépítsd a szolizási alkalmakat. Mit is jelent ez pontosan? Nem szabad egyből a mélyvízbe ugrani, ahogy az úszásoktató is mondaná. Először csak 7-8 perccel szabad kezdeni és mikor már a bőröd megszokta az UV sugarakat, akkor lehet emelni a perc dózison. Mindig kérd ki a szoláriumban dolgozó hozzáértő személyzet tanácsát, hiszen az adott stúdióban ő tudja a legjobban, hogy melyik gép milyen szolárium csővel van felszerelve és az milyen hatással lesz a bőrödre, de az biztos, hogy akinek fehérebb a bőre nekik az EU-s szolárium csövek használata ajánlott!

Óvd az anyajegyeidet

Ez a felhívás nem csak azoknak szól, akiknek fehérebb a bőre, hanem a sötétebb tónusú embereknek is, viszont akinek világosabb a bőre, nekik általában több anyajegyük is van, így mindenképpen óvni kell őket akár napozásról, akár szolizásról legyen szó. Használj fényvédő krémet a nagyobb anyajegyek esetén, vagy ami még jobb, ha le is ragasztod őket.

 


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!