Leégtem, most mi lesz?

Leégtem, most mi lesz?

2019-07-15

Sajnos sok esetben előfordul, hogy bár mindent megtettél, hogy elkerüld a leégést mégis megtörténik.

Ez előfordulhat napozás, vagy szolizás közben is. Lehet, hogy túl sok volt az UV-dózis a bőrödnek, vagy a naptej faktorszáma nem volt elég, vagy szolizás során a bőrtípusodhoz túl erős csövet választottál. Az okok száma végtelen lehet, de mikor megtörténik a baj a legjobb megoldáshoz kell nyúlni, hogy a bőröd minél hamarabb regenerálódjon.

Amennyiben kezdő szoláriumozó vagy, akkor mindenképpen ajánlatos jól utánajárni a szoláriumozási szokásoknak. Melyik bőrtípusba tartozol, hány percre érdemes, hogy menj, melyik szolárium csövet válaszd, vagy hogy milyen gyakorisággal szabad szoláriumoznod. Ezekre az alapvető kérdésekre a szoláriumban dolgozó személyzet szakszerű válaszokat ad, de tájékozódhatsz az oldalon is. Akármi is az oka, a leégést kezelni kell, hogy a bőr maradéktalanul helyre tudjon jönni. A jövőben pedig igyekezzünk kicsit tudatosabban szoláriumozni!


Ha leégtél akkor az alábbi dolgokat tudod tenni:

Kerüld el a szoláriumozást vagy a napozást, amíg teljesen el nem tűnik a bőrpír. A pirosságnak teljesen el kell múlnia mielőtt napozni vagy szoláriumozni indulnál.

Hidratálj kívül-belül! A megfelelő folyadék fogyasztás elengedhetetlen ez esetben! Igyál sok vizet, és hidratáld a bőröd megfelelő testápoló készítményekkel! Ügyelj rá, hogy leégés esetén a normális testápolókon kívül leégés kezelésére használandó készítményeket is használj! A bőrnyugtatás kiemelkedő fontosságú!
Erre a célra a legmegfelelőbb a hidratáló, bőrnyugtató, hámképződést elősegítő gélek vagy krémek. A tapasztalatok szerint az aloe vera bőrnyugtató hatása kiemelkedő leégés esetén, így mindenképpen olyan készítményt válassz, amely tartalmazza ezt az összetevőt! Mi hosszas kutatás után megtaláltuk a tökéletes bőrnyugtató krémet, mely magas aloe vera tartalmának köszönhetően táplálja, puhítja, frissíti a bőrt, elősegítheti a bőr gyorsabb regenerálódását bőrbántalmak esetén. Ez a gél könnyen behatol a bőr felső rétegébe, felgyorsítva ezzel a bőr hámrétegének megújulási folyamatait, intenzíven hidratál, bőrtápláló és bőrfeszesítő hatású. Vízhiányos, irritált bőr (napégés, rovarcsípés, pattanások) ápolására, nyugtatására is ajánljuk bőrsérülések regenerációjához. A nyári szezon egyik legjobb kiegészítőjét itt találod!

 

 


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!