Miben más a rószaszín cső?

Miben más a rószaszín cső?

2019-08-01

Ha Te rendszeresen szolizol, akkor neked nem újdonság a mindenféle színű szolárium cső, hiszen ma már a piacon sokféle színűvel is tudsz találkozni. De aki nem jár rendszeresen, annak furcsák lehetnek ezek a színes csövek. Mire jók? Másképp barnítanak? Általában ezeket szokták megkérdezni és meglepődve figyelnek a válaszokra. A színes szolárium csövek bizony nagyon is okkal készültek és rengeteg jó tulajdonságuk van amellett, hogy ezekkel is szép barna lehetsz.

A rózsaszín, avagy piros cső mire jó?

A Coffee Love CollaTan szolárium csövekkel felszerelt gépeknél lenyűgöző rózsaszín fények tárulnak elénk, és ezt bizony nem csak a szemünk elkápráztatása miatt találták ki a kutatók. A Coffee Love CollaTan szolárium cső 618-633 nm-es tartományban létrejövő sugárzással piros fényt hoz létre. A piros fénynek van egy olyan jótékony hatása, hogy fokozza a bőrben a kollagén képződést, így a barnuláson túl ebben is segíthet. EU 0.3 szabványnak megfelelő barnítási képességének köszönhetően a barnulási idő ezzel a szolárium csővel picit hosszabb, akár 15-20 perc is lehet. A különlegessége is pont ebben rejlik. A barnuláson túl élvezhetjük az extra jótékony hatást, a relaxálást és a hosszantartó barnaságot.

Kinek ajánljuk?

Sokszor felmerül a kérdés, hogy akkor ezt most mindenki használhatja? Igen, nők és férfiak is egyaránt élvezhetik a piros fény biopozitív hatását, hiszen bizonyítottan jól működik. A szépségiparban dolgozó szakemberek azt szokták javasolni, hogy 30 éves kor felett azért már egy-egy kúraszerű használatot lehetne alkalmazni. A hatás ne fog elmaradni és a barnaság mellett a saját bőrünkön fogjuk tapasztalni a változást. Sajnos nem minden szolárium stúdióban található meg a Coffee Love CollaTan szoláriumcső, így mindenképpen érdemes tájékozódni a szolitérkép oldalon mielőtt útnak indulsz és még az is lehet, hogy egy jól felszerelt szépségszalonban tudod kipróbálni, hiszen ezeken a helyeken előszeretettel használják kiegészítő szépségkezelésként. Nos hölgyeim és uraim itt az idő szépülni és barnulni egyszerre.

 


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!