Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

A barnulás előtti krémek válogatott összetevői felkészítik a bőrt az UV fény fogadására. Már a barnulás megkezdése előtt hidratáló, bőrpuhító anyagokkal táplálják a bőrt, ami azért fontos, mert csak a hidratált bőr tudja jól beengedni az UV sugarakat.

A hidratáló komponensek védenek a bőr kiszáradása ellen, a vitaminok, anitioxidánsok és a különleges növényi összetevők pedig fenntartják a bőr rugalmasságát és egészségét. Az intenzívebb barnaság elérése érdekében különböző bronzosítókkal látták el a termékeket.

A szoláriumozás utáni krémeknek fontos szerepük van a barnulás utáni hidratálásban, a bőr regenerációjában és a megszerzett szín megtartásában.

Fő előnyei:

  • Gyorsabb, egyenletesebb barnulás
  • Javítja a bőr általános állapotát
  • Hidratálja a bőrt, így tartósabb a barnulásou


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!