Miért szeretjük a szoláriumot?

Miért szeretjük a szoláriumot?

2019-07-24

Rengetegen járnak szoláriumba és egyre több és több ember teszi le a voksát a rendszeres barnulás mellett.

Olyanok is vannak, akik korábban azt mondták, hogy ők bizony sosem fognak szoliba járni, mert szeretik, hogy fehér a bőrük és a nyári napozás bőven elég nekik. Miért döntünk mégis másképp? Miért változik meg a véleményünk? Ami engem illet elképzelni sem tudom, hogy mi lenne, ha a hideg téli napokon nem feküdhetnék be pár percre szolizni, vagy mikor esősek és hidegek a napok akkor ne menjek be egy picit barnulni.
A szoláriumot ésszerűen használva kialakíthatunk egy egész évben fenntartható barna színt, mely nem csak, hogy szép, de a szolizás során egyéb pozitív hatásokat is begyűjthetünk. Tudtad például azt, hogy csökkenti a depresszió kialakulását? Vagy, hogy jótékonyan hat a mell és vastagbélrák esetén?

Ezért is szeretjük a szolit:

  1. Nem kell fehéren kezdeni a strandszezont! Egyre ismertebb szokás, hogy mielőtt az ember nyaralásra adja a fejét, akkor előtte beszerzi az alap barnaságát. És hogy miért? Mert senki sem szeretne leégni! Gondold el a 7 napos nyaralásod első napján, ha megpirulsz, akkor az üdülés többi részét töltheted az árnyékban azon sóhajtozva, hogy mennyire fáj a bőröd. Ezzel szemben, ha egy pár alkalommal meglátogatod a kedvenc szolárium stúdiódat, akkor már egy barnább színnel vágsz neki annak az egy hétnek és így elkerülheted a leégés veszélyét is

  2. A barnább bőr magabiztosabb és egészségesebb megjelenést ad! Gondolj csak bele abba, mikor fehérebb a bőröd akkor, hogy érzed magad a bőrödben! A világos bőr sápadt és fakó tud lenni, ami néha kifejezetten olyan, mintha beteg lenne az ember!
    A barnább bőr ezzel szemben egy élettel teli kisugárzást ad!

  3. Biztonságosabb szolizni, mint napozni! Nem lehet tudni, hogy milyen erősséggel süt a Nap és ez mennyi UV-sugárzást jelent? Honnan tudjuk, hogy ez hogyan hat a bőrünkre? Nem véletlen mondják, hogy 11 és 15 óra között ne menjünk a napra, mert akkor a legerősebb a sugárzás? És ha még délután is erősebben süt? Ezt nem lehet mérni, míg a szoláriumban pontosan tudod, hogy mennyi UV dózis éri a bőrödet.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!