Mikor van az év legbarnább napja?

Mikor van az év legbarnább napja?

2019-11-09

Manapság már minden fontos eseménynek ki van jelölve egy nap a naptárban!

Biztos Te is hallottál már a Föld világnapjáról, a béke világnapjáról, vagy a kávé világnapjáról, de egészen furcsa világnapok is vannak! Ilyen a nemzetközi övtáska világnapja vagy éppen a kutyakeksz világnap. Érdekes módon a szoláriumozásnak nincs így külön napja, de idén másképp lesz! A Magyar Szolárium Egyesület úgy döntött, hogy a szoláriumozást is meg kell ünnepelni, hiszen az életünk része és imádunk szolizni!

Szolizásra fel!

Ha már egyszer szoliztál, akkor tudod, hogy szoli nélkül az élet egy sokkal rosszabb hely lenne, mert a szolizás jókedvre derít és mellette még gyönyörű barna bőrt is varázsol neked, ami nagyon szexi! Az őszi-téli szezonban kifejezetten jól esik befeküdni egy szolárium gépbe és relaxálni pár percig! A szolizás sokkal több, mint egy egyszerű barnulás! A szolizásnak kultúrája van és végre eljött újra az idő, hogy ezt most jól meg is ünnepeljük!

November 22-én szolizzunk együtt

A Magyar Szolárium Egyesület, vagy rövidebb nevén MSZE az egyetlen olyan hazai egyesület, amely teljes jogú tagja a European Sunlight Association (ESA) európai szintű szövetségnek is, ezért Magyarországon elsőként értesül a szolárium szakmát érintő legújabb európai szabályozásokról, állásfoglalásokról, útmutatókról, a legújabb trendekről és piaci folyamatokról. Ezért is döntött úgy, hogy idén November 22-én megrendezi a SzoliÜnnepet, ahol mindenkinek lehetőséget adnak, hogy fél áron lebarnuljon.

Miről szól a SzoliÜnnep?

A www.szoliunnep.hu oldalon megtalálod az összes stúdiót, aki csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez és természeseten a SzoliAkadémia Partner stúdiói közül is sokan részt vesznek ezen a napon! Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra szimpatikus stúdiót és ha meglátogatod őket November 22-én a SzoliÜnnep napján, akkor féláron élvezheted a barnulás élményét! De ez még nem minden! Sok stúdióban készülnek még ennél is nagyobb kedvezményekkel, ajándékokkal a barnulni vágyóknak! Ha mindig is szeretted volna kipróbálni a szolizást, vagy már régi motoros vagy, akkor feltétlen szolizz velünk aznap és ünnepeljük együtt az év legbarnább napját!


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!