Milyen álmaink szoláriuma?

Milyen álmaink szoláriuma?

2019-10-01

Ahogy közelednek az őszi-téli hónapok egyre inkább vágyódunk vissza a jó meleg napokba és szeretnénk visszaszerezni a nyáron megszerzett barnaságunkat.

Már nem tudunk kifeküdni napozni, már nem süti a bőrünket a Nap, viszont rengeteg szolárium stúdió áll rendelkezésünkre és ha kis időre is, de vissza tudnak repíteni a nyárba. De mitől is jó egy szolárium? Miért látogatjuk meg újra és újra?


Mitől lesz népszerű egy szolárium stúdió?

  1.  A tisztaság alapkövetelmény! Ezt semmiképp sem lehet elbagatellizálni! Hiszen gondoljunk csak bele a szolárium gépbe meztelenül fekszünk be, ezért 100 %-os tisztaságot is várunk el! Alapvető dolog, hogy a stúdióban friss illat fogad, a plexi ragyogóan tiszta és minden makulátlan, így biztos, hogy pár nap múlva is szívesen megyünk vissza, nem igaz?
  2. A személyzet a lelke egy stúdiónak! Ha egy kedves és mosolygós arc néz vissza ránk, mikor belépünk a stúdióba, akkor nekünk is jobb lesz a kedvünk! Viszont a kedvesség önmagában kevés, hiszen fontos, hogy értse is a munkáját! Arra mindenki képes, hogy bekapcsolja a gépet, majd kikapcsolja, és elvegye a pénzt. A dolog nehezebb része az, hogy ha egy olyan ember megy be a stúdióba, aki még nem szolizott, kezdő, és szeretné felelősségteljesen, fokozatosan, a bőrtípusának megfelelő intenzitással barnulni, akkor a személyzet tudjon neki ebben tanácsot adni. Egy színvonalas szoláriumban hozzáértő személyzetet alkalmaznak.
  3. Professzionális szolárium gépeket és minőségi szolárium csöveket használ! Lehet egy stúdió tiszta, lehet a személyzet kedves, de ha a lényeg, amiért megyünk nem teljesül, akkor biztos, hogy nem megyünk vissza. Egy-két helyen a csövek erősebbek, így könnyen megéghet az ember, máshol pedig olyan gyenge, hogy semmi színünk sem lesz! Egy tökéletes szolárium stúdióban többféle típusú szolárium gépek és márkás csövek vannak, így a vendég maga döntheti el, hogy éppen hol szeretne barnulni és mivel.
  4. Apró kiegészítők teszik hangulatossá a helyet! Egy kis olvadós cukorka a törölközőn, védőszemüveg bekészítve, sminklemosó szett a kabinban és kényelmes ülőhelyek, ahol nyugodtan át lehet öltözni! Ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy újra és újra szolizni menjünk!

Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!