Mit tudnak a Coffee Love szoláriumcsövek?

Mit tudnak a Coffee Love szoláriumcsövek?

2019-07-24

Rengeteg szolárium stúdió van ma már Magyarországon és ahány stúdió, annyi szolárium cső típus található meg ezeken a helyeken.

Mit tudnak az egyes szolárium csövek? Érdemes-e szerint megválogatni a szolizásunkat? A bőrtípusnak megfelelő barnulási időkről már sokszor írtunk és ehhez szorosan kapcsolódnak a szolárium csövek is, hiszen nem mindegy, hogy milyen erősségű csövel barnulunk. Az egyes szolárium cső márkák más és más hatásfokkal dolgoznak így mindenképpen érdemes tájékozódni mielőtt befekszünk az adott szolárium gépbe.

A Coffee Love szolárium csövek

A gyönyörű kávébarna bőrszín ma már nem csak álom, hiszen ezeket a szolárium csöveket választva egy rendszeresen, jól felépített barnító kúra esetén elérhető a vágyott szín. A Coffee Love EU 0.3-as szolárium csövekkel ellenőrzött körülmények között lehet barnulni. A Coffee Love szolárium csövek segítségével hosszantartó barna bőrszín érhető el és használatuk során nincs bőrpír, a csövek nem égetnek. Ahogy a többi típusnak, a Coffee Love szolárium csöveknek is több fajtája létezik a piacon.

Milyen Coffee Love szolárium csövek vannak?

Coffee Love Gold VIP: A legújabb kutatásoknak hála az egyik leghatékonyabb barnító erő érhető el a VIP-vel. A közép erős turbó csövek kategóriájába tartozik, így a III-as, IV-es bőrtípusba tartozó vendégeknek ajánljuk a használatát.

Coffee Love Gold: A legújabb fejlesztésű konstrukció az EU normás lámpák között, így bátran használhatják a világosabb bőrű vendégek is. Rendszeres használata mellett a napozási kúra során elérhető egy mediterrán aranybarna bőrszín.

Coffee Love Intense: Intenzív mélybarnító hatása miatt még a napokkal a szolizás után is szép barna színt eredményez.

Coffee Love Wild: A Coffee Love család legvadabb tagja, így azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik már régóta szoliznak, vagy barnább bőrtípussal rendelkeznek. Azonnali látványos barnulás érhető el vele.

Bármelyik Coffee Love típus mellett is teszed le a voksod, garantáltan jól jársz vele! A bőrtípusodnak megfelelő barnítási időről érdeklődj a szoláriumban dolgozó kollégáktól, vagy töltsd ki a weboldalon található alkalmazást.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!