Mivel hidratáljam magam?

Mivel hidratáljam magam?

2019-07-03

Köztudott tény a szolizók körében, hogy az igazán szép barna bőr elérése érdekében hidratálni kell.

A hidratálás természetesen nagyon fontos külsőleg és belsőleg is, és nem csak a barnaság elérése miatt. A napi 2-3 liter folyadék fogyasztás fontosságát ma már mindenki tudja és reméljük alkalmazza is. A nyári szezonban különösen fontos a víz fogyasztás, melyet a testünk és a bőrünk is meghálál. A belső hidratálás mellett pedig bőrünk ápolása is elengedhetetlen és ehhez nem kell mást tenni, csak beszerezni a megfelelő bőrápoló kozmetikumokat. Ha valaki nem hidratál, akkor a bőre száraz és durva tapintású lesz és barnulni is sokkal nehezebben fog.

Milyen kozmetikumokat keress?

A megfelelő testápoló kiválasztása nagyon fontos és vannak szempontok, amiket jobb ha figyelembe veszel. Sok testápoló létezik ma már a piacon, de ha neked kifejezetten fontos a bőröd ápolása akkor olyan krémet válassz, ami értékes összetevőket tartalmaz. Jó, ha a kozmetikum magas szinten tartalmaz különböző hatóanyagokat! Az aloe vera és a zöld tea nagyon hatásos bőrápoló, a jázmin olaj selymessé teszi a bőrt, a kollagén rugalmassá, a kókuszolaj pedig megfelelően táplálja a bőröd. A nyári szezonban pedig részesítsd előnyben azokat a termékeket, amik jól szívódnak, nem tapadnak és sokáig érzed a hatásukat!
A szolizás mellé mi ezeket a testápolókat ajánljuk!

Hogyan alkalmazzam?

A testápolókat célszerű beépíteni a napi rutinunkba, így minden zuhanyozás vagy fürdés után kend be magad vele alaposan. Fontos, hogy szolizás vagy napozás után is használj testápolót, mert a barnulás tulajdonképpen a bőr UV fény hatására bekövetkező természetes védelmi reakció, melynek következtében a bőrünket fedő szaruréteg megvastagszik és felületi vízhiány léphet fel. A bőr feszességéért felelős kollagén rostok szerkezete megváltozhat, ezzel a korai öregedés jelei láthatóvá válhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk bőrünket. Hosszútávú használatuk mellett a bőr sokkal feszesebb, rugalmasabb, selymesebb és egészségesebb lesz.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!