Ősszel is kell hidratálni?

Ősszel is kell hidratálni?

2019-10-24

A hidratálásról sokan azt gondolják, hogy csak a nyári szezonban fontos, hiszen olyankor vagyunk igazán kitéve a napsugárzásnak, így a csapból is az folyik, hogy kend be magad magas faktorszámú krémmel és még az átlagosnál is igyál több folyadékot.

De mi a helyzet az őszi vagy a téli időszakkal? Meg lehet, hogy ebben az időszakban az ember teste nem kívánja annyira a folyadékot és a bőrápolásról is könnyebben megfeledkezik, hiszen a hosszú pulcsi és a nadrág úgy is elfedi a hibákat, de ilyenkor sem szabad elfelejteni, hogy a bőrápolás nem évszak függő.


Bőrápolás egész évben

A bőrápolás a mindennapjaink része és ha szoláriumozol, akkor még inkább fordíts figyelmet a megfelelő hidratálásra, hiszen mint tudjuk a hidratált bőr jobban barnul. Na persze nem csak emiatt fontos odafigyelni, hanem azért is mert egy selymes barna bőr esztétikailag is jobban mutat. De a szépségen kívül tudod, hogy miért fontos? Mert akárcsak napozáskor, a szoláriumban is ki vagy téve a sugarak előnyös és káros hatásainak egyaránt. A megfelelő hidratáció és gondoskodás elengedhetetlen, hogy a bőröd a legjobb állapotában ragyoghasson. Ennek az egyik eszköze a szolikrémek használata, ám ez nem helyettesíti az otthoni testápolási rutint.

Milyen testápolót érdemes használni?

Ha igazán mélyreható ápolásra vágysz, a hidratáció mellett gondolj a bőröd táplálására is. A barnítás következtében a vízveszteséggel megnövekszik a felső szaruréteg. A shea vaj és a kakaóvaj hidratáló hatása mellett megnyugtatja és puhítja a bőrt, így adva vissza annak rugalmasságát. A különböző testvajakban ráadásul nem csak ezt a fontos összetevőt találhatod meg, hanem további fontos elemeket is, mint a vitaminok és az ásványi anyagok. A bőr öregedésének megakadályozásában nagy segítséget nyújt az aloe vera és a kollagén és van olyan testápoló készítmény, ami segíti megőrizni a barnaságot is. Ha Te az a típus vagy, aki figyel a részletekre, akkor mindenképpen nézd meg, hogy nekünk, akik már majdnem 30 éve foglalkoznak a szoláriumozással, mi vált be. Ne feledd, kellő odafigyeléssel és gondoskodással mindig ápolt, vonzó és ellenállhatatlanul barna leszel!

 


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!