Rózsaszínben sokkal szebb a világ

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-19

Hölgyeim és uraim ez nem egy elcsépelt lányregény kezdete, ez a valóság!

Van egy hely a világon, ahol mindig minden rószaszín. Ahol nyugodtan hátra dőlhetsz és élvezheted az élet minden egyes percét. Kellemes melegség járja át a testedet és akarva akaratlanul is mosolyra húzódik a szád! Lehet, hogy úgy érezhetitek, hogy egy kicsit túlzok, de amíg nem próbáltad ki, addig nem is tudod, hogy ez mennyire jó dolog!

Szerelem első látásra

A Coffee Love CollaTan szolárium cső 618-633 nm-es tartományban létrejövő sugárzással piros fényt hoz létre. Az EU szabványnak megfelelő barnítási képességének köszönhetően a barnulás és fény kúra időtartalma ezzel a szolárium csővel picit hosszabb, akár 15-20 perc is lehet. A különlegessége is pont ebben rejlik. Ez maga a relaxálás mesterfokon. A Coffee Love CollaTan szolárium csövekkel felszerelt gépekben lenyűgöző rózsaszín fények tárulnak elénk! Egy igazi hosszantartó kényeztetés, mely során a relaxáció egy magasabb szintjére emelkedhetünk, és bőrünk finoman lebarnul. Leégésmentesen szerezhetünk egy csodaszép alap barna színt!

Turbózd fel az élményt

Lehet, hogy nem tudtad, de még ezt is lehet fokozni! Vannak kifejezetten olyan szolárium kozmetikumok, amik direkt ehhez a szolárium csőhöz lettek kifejlesztve és így fejtik ki a hatásukat! Mi hosszas tesztelés után a Hybrid Cosmetics C2 és a Tahnee Love Bronz szoláriumozás előtti kozmetikumokat ajánljuk, mert az innovatív összetevők természetesen stimulálják a kollagén és a melanin termelést, feszes és kellemes barna bőrszínt biztosítanak. Az utóbbi krém még CoQ10 és aloe vera tartalommal is rendelkezik, így tökéletes ápolást biztosít a bőrödnek.

Miért válaszd ezt?

Mert a rózsaszínű szolárium csöveket bátran használhatod bármelyik bőrtípusba is tartozol (kivéve az 1-es bőrtípus), nőknek és férfiak is ajánljuk, abszolút uniszex! Tökéletes választás, ha szeretsz hosszasan “sütkérezni” a szolárium gépekben! További előnye, hogy kúra szerűen kell alkalmazni és a hatás nem fog elmaradni. A barnaság mellett a saját bőrünkön fogjuk tapasztalni a változást.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!