Szerinted milyen egy jó szolárium stúdió?

Szerinted milyen egy jó szolárium stúdió?

2019-08-16

Megszámlálhatatlanul sok szolárium stúdió létezik és van amelyik jobb, van amelyik rosszabb.

De mégis melyik a jó? Honnan tudod, hogy mit keress? Abba érdemes menni, amit a barátnőd ajánl, vagy nézzünk egy közeli helyet a neten és próbáljuk ki? Sokan, akik abszolút nem járnak szoláriumba kezdetben megkérdezik az ismerőseiket, hogy ők hova járnak, mennyi időre és mit tesznek magukkal, hogy ilyen barnák, viszont ami jó a barátnődnek nem biztos, hogy neked is megfelelő. Sok szolárium stúdióban eltérő minőséget tapasztalhatsz, esetleg más felszereléssel dolgoznak, az egyikben több típusú szolárium cső márka is van, míg a másikban csak egyféle. Mi alapján válassz?

  1. Minőségi gépeket és szolárium csöveket keress. Ez azért került az első helyre, mert mégis csak ez az alapköve annak, hogy kávébarna színt szerezz magadnak. Ne add alább! Ha ismeretlen eredetű csövet látsz a gépben, ne adj Isten egy-két cső ki is van égve, illetve a gépnek furcsa hangja van, akkor sürgősen menj egy másik helyre. Próbálj olyan szolárium stúdiót keresni, ahol a különböző bőrtípusú vendégeknek kedveznek, tehát egy barnább bőrű vendég és fehérebb bőrű vendég is megtalálja a számára megfelelő szolárium csövet.
  2. A hozzáértő személyzet elengedhetetlen. Ha belépsz a helyre és senki sem fogad a pultban, vagy épp ott van, de csak flegmán odaköszön, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy itt nem fogsz szakszerű információt kapni a barnulásról. Pedig ez nagyon fontos, hiszen a leégés kockázatát teljesen el lehet és el is kell kerülni. Olyan helyet keress, ahol kedves és segítőkész személyzet felvilágosít arról, hogy a Te bőrtípusodnak mi a legjobb megoldás, melyik gépbe feküdj be, milyen szolárium kozmetikum való a bőrödnek.
  3. Tisztaság! Sajnos azt hinnénk, hogy ez természetes dolog, de azt lehet látni, hogy sok helyen ez hiányos. Mikor meg kell győzödj, hogy a szolárium gép ki van-e tisztítva, vagy koszos a padló, poros a polc, akkor azért jobb elgondolkozni azon, hogy befeküdj-e. Ha mind ezeket nem tapasztalod és szép tiszta környezetben tudsz barnulni, úgy sem árt kifertőtlenítened a gépet, mielőtt belefekszel (tudod az ördög nem alszik!)
  4. Kiegészítő kedvességek! Mikor olyan szolárium stúdióban jársz, ahol minden apróságra figyelnek, védőszemüveg van neked kikészítve, kis törölköző, egy kis finomság a kabinban, akkor megnyugodhatsz jó helyen jársz! Az ilyen helyek miatt érdemes utazni is, hiszen tudod, hogy a legjobbat kapod! A SzoliAkadémia Diamond Stúdiói rendszeresen ellenőrizve vannak, magas minőségi szinten működnek, így biztosan nem fogsz csalódni! Keresd őket a SzoliTérképen!

 


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!