Tavasszal a legjobb szolizni?

Tavasszal a legjobb szolizni?

2019-05-16

Tudom, sok szoli rajongó azt mondaná, hogy dehogy tavasszal, hiszen egész évben jó a szoli, de mégis csak vannak időszakok, amikor jobban szükségét érzi az ember, hogy ellátogasson egy szolárium stúdióba.

A tavaszi szoláriumozás nagyon közkedvelt még azok között is, akik egyébként nem sűrűn szoláriumoznak. A téli szolizással szemben itt már nem csak a relaxálás, a pozitív töltődés, vagy az átmelegedés érzése a motiváció, hanem sok esetben azért jönnek, mert ahogy melegszik az idő, úgy a ruhatárunk is frissül és bizony egyre rövidebb darabok kerülnek elő a szekrény mélyéről. A szoláriumozás pedig köztudottan a fehér lábak ellenszere. Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel szebb, ha gyönyörű barna lábakkal vágunk neki a strandszezonnak, nem igaz? De miért jó még?

Segít leküzdeni a bőrhibákat

Akinek problémás a bőre, ő pontosan tudja, hogy milyen nehéz elérni a makulátlan állapotot. A szoláriumozás egy tökéletes opció lehet a pattanások és a mitesszerek eltűntetésében. Viszont itt is érdemes betartani a mértékletesség elvét, hiszen a kevesebb néha több, illetve az otthoni ápolást sem lehet lespórolni. A tökéletes arckrém, vagy a bőrtípusnak megfelelő testápoló kiválasztása ugyanolyan fontos.

Jobb kedvre derít

Általános igazság, hogy szolizás során sokkal jobb kedvünk lesz, mint előtte. A napozás élménye feltölt energiával és a téli időszak után a tavaszi szezonban még jobban szüksége van erre a szervezetnek. A tavasz a megújulás jegye, de sokszor nagyon viszontagságos az időjárás és nem tudjuk élvezni a kinti napsugarakat, mert folyton esik az eső, vagy hideg szél fúj. Egyszóval nincs még azért olyan meleg, hogy kifeküdjünk, de a szervezet már igényelné a melegebb napsugarakat. Nem kell lemondani ekkor sem a jó dolgokról, a szoláriumban mindig ugyanolyan jó idő van. Használjuk ki!

Magabiztosabban viselheted a fürdőruhát is

Amikor már jönnek a nyári hónapok mindenki rohan a konditerembe, hogy a nyaralásra bomba formába kerüljön, ehhez azonban több hétre, sőt hónapra is szükség van. A barnább bőröddel remekül ellensúlyozhatod az apróbb hibákat a testeden. A szolizás már 3-4 alkalommal látványos eredményt hoz, így magabiztosabban tudjuk viselni a fürdőruhát, még akkor is, ha a tökéletes formát nem sikerült teljesen elérni.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!