Turbózd fel a hidegebb napokat

Turbózd fel a hidegebb napokat

2019-11-16

Sokan vagyunk úgy vele, hogy az őszi szezon beköszöntével begubózunk a szobába és ki sem mozdulunk onnan.

Ilyenkor magunkra húzzuk a takarót és legszívesebben egész nap csak otthon lennénk. De ez nem ilyen egyszerű, hiszen az élet az idő ellenére is megy tovább. Éppen ebben az időszakban érdemes egy kicsit rásegíteni a szomorkásabb hangulatra. Tudtad, hogy a szolizás jobb kedvre derít? Hogy jó hatással van a téli depresszióra?

A szolizás előnyei

A szolizás egy egész évben elérhető tevékenység, de azért valljuk, hogy az őszi és a téli időszakban esik a legjobban. Ilyenkor már kint hidegebb az idő és jól esik egy kicsit felmelegedni valahol. Szolizás közben a barnuláson kívül lehetőség van egy kicsit megnyugodni, feltöltődni és egy jó zene társaságában még táncra is perdülhetsz az álló kabinban. Ha pedig a fekvő szoláriumot szereted jobban, akkor nyugodtan dőlj hátra és élvezd a relaxálást!

Válassz a bőrtípusodnak megfelelő szolárium csövet

Ne értsd félre! A szolárium nem csupán egy nyugágy, ahová befekszel pár percre melegedni. A szolárium ágy megalkotói komoly kutató emberek és a mai napig mérnökök százai tökéletesítik ezt a berendezést. Ezért is fontos, hogy néhány alapszabályt betarts a használata során! Az első alkalom előtt kérj segítséget a bőrtípusod megállapításhoz és állítsátok fel a szolizási kúrádat! Ha nincs segítséged benne, akkor használd az oldalon található SzoliRend kalkulátort! Kizárólag a bőrtípusodnak megfelelő szolárium csővel barnulj, a megfelelő ideig!

Ésszerű szoláriumozás

Az ésszerű szoláriumozás azt jelenti, hogy megfelelő keretek között barnulsz. Sosem viszed túlzásba a szoláriumozást és elkerülöd a leégést! A bőrtípusod szerint építed fel a szolizási alkalmakat és mindig betartod a szabályokat! A szolizásnak számos biopozítiv hatása van, de ezek a hatások csak akkor érvényesülnek, ha be is tartjuk az előírt instrukciókat és nem akarunk többet, mint amennyit lehet!


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!