Van, ami örök

Van, ami örök

2019-09-16

A szoláriumozás története egészen a 70-es évekig nyúlik vissza, mikortól is rájöttek a kutatók, hogy bizony barnulni nem csak a Napon lehet.

Azóta közel 50 év telt el a lámpák gyártási techonológiája, a szolárium gépek felszereltsége és felépítése óriásit fejlődött. Mondhatnám, hogy köszönőviszonyban sincs a mai kor barnulása az 50 évvel ezelőttivel. A szolárium csöveket tekintve is széles a paletta. A gyorsbarnító és a mélybarnító cső kifejezéseket minden szoláriumozó ismeri, de kevesen tudják, hogy az adott szolárium cső milyen hatásfokkal, hogyan is barnít. Van viszont egy szolárium cső márka, ami nagyon hosszú utat tudhat maga mögött. Már közel 25 éve van jelen a piacon és bizonyítottan működik.

Minden, amit nem tudtál a Superbronz szolárium csövekről

Magyarország első EU normás szoláriumcsöve a Superbronz EU 0.3, mely minden téren megfelel a követelményeknek! Ez azért is fontos információ, mert az EU-ban 2009-ben életbe lépett EU-s szabályozás szerint a szoláriumcsövek által kibocsátott maximális UV-sugárzási érték (erythemásan súlyozva) 0,3 W/m² lehet, így ez a szolárium cső teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. A nagy mennyiségű UVA miatt nagyon intenzív mélybarnító hatással rendelkezik, így sokáig élvezhető a hosszantartó barnaság.
A tökéletes bronz barna bőr megtestesítője. A Superbronz szolárium csövek az abszolút prémium kategóriába tartoznak! A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően minden pozitív előnyt sikerült egy szolárium csőbe belerakni. A mélybarnító lámpáit a kezdő, vagy nagyon érzékeny bőrű vendégeknek ajánljuk, míg a gyorsbarnító típusokat a haladó szoláriumozóknak.

Miért épp ezt a típust válaszd?

Ha lehet ezzel a kifejezéssel éljek, akkor a Superbronz a szolárium csövek ikonja. Bizonyítottan és jól működik, a 25 éves tapasztalatnak és folyamatos fejlesztésnek köszönhetően. Ez már önmagában egy erős referencia és sok szolizó kifejezetten ezt a szolárium csövet keresi barnulás céljából, mert ami már egyszer bevált azt minek lecserélni, nem igaz? Tekintsd meg az egyik szolizó véleményét a Superbronz csőről! Ha szeretnéd Te is kipróbálni, akkor keresd a hozzád legközelebbi stúdiót a SzoliTérképen.


Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!