Véget ért a nyár és így a barnaságnak is vége lassan

Véget ért a nyár és így a barnaságnak is vége lassan

2019-08-24

Naná, hogy ez csak egy rossz vicc!

Nem kell, hogy a nyáron megszerzett színedtől búcsút ints, hiszen a kedvenc szolárium stúdiód egész évben nyitva tart, így bármikor megszerezheted vagy éppen megtarthatod a kávébarnaságodat. Viszont itt már egy kicsit másképp kell használd a szoláriumot, mint a nyaralás előtt. Nyaralás előtt ugye az alapozáson volt a hangsúly, fokozatosan emeltük a percet, így egy egyenletes barnaságot hoztunk létre, ami tökéletes volt a napozás előtt. Most viszont mivel már van egy szép, és feltehetőleg barna alapszíned, így már nem kell a 0-ról kezdeni a szolizást. Egy feltétel van csak, ha időközben sok idő telt el a nyaralásod és szolizás között, tehát akár több hét is és szinte már teljesen visszafakult a színed, na akkor újra indul az alapozás.Mire figyelj még?

  • A tartós barnaság elérése érdekében fontos, hogy mindig használj szolárium kozmetikumot. Ezek a krémek hidratálják a bőröd és fokozzák a barnaságot, így tovább élvezheted a barnaságodat.
  • Mosd le a sminket szolizás előtt! Itt is, ahogy a napozás során is mindenképpen távolítsd el a sminket, különösen az alapozót és egyéb szemfestéket. Eltömíti a pórusokat és pigmentációt is okozhat, hiszen ahol be vagy kenve ott nem fog lebarnulni a bőr.
  • Távolítsd el az ékszereket, és egyéb ruha darabokat! A napozással szemben pont azért jó a szoliban barnulni, mert teljesen meztelenül lehetsz, így a barnaságod az egész testeden egyenletes lesz. Nem lesz fürdőruha nyom, vagy egyéb fehér foltok.
  • Szolizás után is igyál sok folyadékot! Ahogy a napozás során itt is fontos, hogy bő folyadékot fogyassz! Egyrészt a bőröd miatt is, hiszen a hidratált bőr jobban barnul, másrészt pedig a hő hatására izzadni kezdhetsz és ezt a folyadékot mindenképpen pótolni kell.
  • Tervezd meg a szolizási alkalmakat! A nyaralást is megtervezed, így érdemes a szolizási alkalmakat is beiktatni a naptáradba, így hosszú ideig megőrizheted a színedet, nem fogsz leégni és még ősszel is azt fogják hinni, hogy épp most jöttél egy mediterrán tengerpartról.

Bejegyzéseink

2021-05-17

Tedd hatékonyabbá a szolizást és használj krémet Te is!!

2021-04-19

Solar Cabin One

2021-04-17

BROWN SUGAR COVERED STRAWBERRIES

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!